Vi brænder for kampsport!

Vi har noget for alle aldre, et fantastisk fællesskab og de dygtigste trænere.

Nyheder

New restrictions due to COVID

Grundet de nye anbefalinger fra regeringen ang. Corona situationen, er vi nødt til at lukke den generelle træningsplan og klubben. Som udgangspunkt gælder denne nedlukning indtil 5. januar 2022. Der er dog LIDT gode nyheder. – Det er tilladt at træne udendørs, så dette bliver genindført ligesom sidste år – og vi opdaterer jer med en udendørs træningsplan, lige så snart denne ligger klar. – Kæmpere på kamphold har stadig mulighed for at træne i klubben. Hvis du…

Læs mere

Kick'n Burn

Kick´n Burn er holdet er vores kondition og styrke hold, hvor du med garanti vil blive presset, uanset hvilken form eller udholdenhed du har. På holdet bliver der brugt teknikker og øvelser fra vores forskellige kampsports discipliner, men bare rolig, der er minimal kontakt i forhold til vores andre hold.

Læs mere

Kampsport for unge

Kampsport for unge er holdet for unge i alderen 8-17 år, hvor de bliver præsenteret for specifikke teknikker fra vores forskellige kamsports discipliner. Træningen sjov, men hård og har fokus på læring i form af leg og øvelser der både styrker det mentale og det fysiske.

Læs mere

Kickboxing

Læs mere

Thaiboxing

Læs mere

Boksning

Læs mere

Hvorfor Aalborg Martial Arts?

Kan du lide at træne en individuel sport, skubbe dine grænser, være en del af et større fællesskab der bygger på glæden ved god træning?

Så er Aalborg Martial Arts stedet for dig!

Vores trænere er dedikeret til at udfordre og dygtiggøre dit fysiske og mentale potential gennem kampsport og Kick'n Burn.

Bliv medlem
Vil du vide mere?

Du kan kontakte os på info@aalborgmartialarts.dk eller komme forbi klubben til en helt uforpligtende samtale, så du kan komme godt i gang med din træning.