Fra d. 10 September blev Covid-19 nedgraderet fra sin status som samfundskritisk sygdom og derfor er alle restriktionerne for afvikling af træning ophævet.

Det betyder at holdstørrelserne ændres fra de nuværende 18 til ca. 30 og det ikke længere er strengt nødvendigt at booke plads på et hold for deltagelse (selvom vi gerne så at folk gjorde det til en vane, så vi kan se, hvor mange der ca. kommer), det er muligt at have flere makkere og også frit udlån af udstyr under træning.

I den kommende periode vil holdplanen blive rettet til at vise et retvisende antal pladser mm. sådan at man igen kan sikre sig en plads på holdene. Grundet tekniske årsager skal nogle hold fjernes fra planen og genoprettes – er det tilfældet, at man har booket en plads på sådan et hold, vil vi bestræbe os på at sende en besked herom og genbooke alle registrerede, sådan at ens booking ikke pludselig er forsvundet.

Som forholdsregel ift. den videre udvikling af Covid-19 situationen vil vi opfordre alle medlemmer til at udvise ekstra omhyggelighed omkring hygiejne og benytte sig af mulighederne for at spritte hænder før og efter træning og efter ex. toiletbesøg og desuden blive hjemme, hvis man er forkølet eller på anden vis udviser tegn på smitsom sygdom. Vi vil også fortsat køre med en skærpet indsats ift. afspritning/rengøring af udstyr og flader i en periode endnu, da sundhedskrisen endnu ikke er endegyldigt afblæst.

Vi håber på at se mange flere glade ansigter til træningen fremover.

Mvh.
Bestyrelsen