Bliv frivillig

Aalborg Martial Arts er drevet af frivillige kræfter og kampsportsentusiaster – derfor er vi næsten altid på udkig efter medlemmer, der kunne tænke sig at give en hånd med i den daglige drift eller ved afholdelse af events som f.eks. Danish Open.

Typisk vil man som frivillig få ansvar for eller hjælpe til med at afvikle et driftsområde som f.eks. at tage receptionsvagter, være hjælpeinstruktør, drive digitale platforme eller hjælpe med lignende driftsmæssige områder, som sikrer at vi kan levere en god kvalitets service til vores medlemmer.

Som belønning for sit arbejde vil man som frivillig blive frataget kontingentkrav, blive inviteret med til “staff only” events for frivillige i løbet af året og få dækket dele eller alle omkostninger ifm. f.eks. julefrokost eller andre events for alle medlemmer.

At være frivillig i en folkeoplysende forening er også en måde at få erfaring med foreningsdrift på og dermed udbygge sit CV. Meget af driften minder om en kommerciel virksomhed med de samme udfordringer, hvor målet dog er at understøtte en masse glade medlemmer fremfor at skabe profit.

Vi søger fra tid til anden også instruktører og hjælpeinstruktører til vores hold, så har man interesse i at undervise, kan der også blive mulighed for det. Har man en idé til et hold er man velkommen til at kontakte os med et oplæg – det kan også “bare” være at afvikle endnu en blok af et eksisterende hold på en dag, hvor vi ikke har fyldt dagen ud med træningsblokke i forvejen.

Som ansvarlig for afvikling af et hold, kompenseres man typisk med en erkendtlighed og/eller aflønning ved årets afslutning alt efter hvad foreningens økonomi tillader for indeværende år.

Ønsker man at melde sig som frivillig eller blot høre mere om ordningen kan man skrive til info@aalborgmartialarts.dk.