Leg, sammenhold og fysisk udfoldelse

Der er fokus på leg og læring gennem fysiske øvelser og simple teknikker

Hvad er kampsport for unge?

Kampsport for unge er holdet for unge i alderen 11-17 år, hvor der bliver undervist i forskellige teknikker fra vores kampsports discipliner.

Træningen er sjov, men hård og har fokus på læring i form af leg og øvelser der både styrker det mentale og det fysiske. For de unge der har ambitioner om at komme i kamp har vi specifikt fokus på at hjælpe dem med at nå deres mål og sikre os at de er klar.

Undervisningen er henvendt til børn og unge i aldersgruppen 11 - 17 år. Unge mellem 15 - 17 år, der er modne nok til at interagere med voksne under fællestræning, kan tegne et udvidet ungdomsmedlemskab, der giver adgang til også at træne på voksenholdene.

Bliv medlem
Kampsport for unge

Hvorfor Aalborg Martial Arts?

På vores unge hold er der stor fokus på fællesskabet og vi har de sidste mange år været med til at give utallige unge mere tro på sig selv og mere selvrespekt igennem kampsporten. Hos os bygger kampsport på sunde værdier og vi ved hvad vi laver, hvilket vi gør med stor passion og engagement.

Vi har stort fokus på fællesskabet og sammenholdet, både i klubben og udenfor klubben.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Du kan kontakte os på info@aalborgmartialarts.dk eller komme forbi klubben, hvis du har spørgsmål til vores hold for de unge.

Kickboxing

Læs mere

Thaiboxing

Læs mere

Boksning

Læs mere