Kickboxing


Begynderhold


Har du aldrig dyrket kampsport før, så er det her du starter. Du lærer de basale teknikker, som du skal bruge for at kunne rykke videre. Foruden den tekniske træning, så trænes der også styrke og kondition på disse hold, for at give udøveren den grundlæggende form, der kræves for at kunne trænre på de mere avancerede hold.

Øvet hold


Efter en bestået oprykning, kan du træne på holdet for de øvet udøvere. Her er fokus på teknikker og brug af disse i kampsituationer, ved at udføre kontrolleret sparring med en makker. De forventes til en vis grad at udøveren selv træner kondition og styrke på andre hold eller i fritiden. Der er intet krav om deltagelse i stævner på dette niveau.

Kamphold


Tillykke, du har nået kampholdet. Her er der maksimalt fokus på teknikker og kamp, således at den enkelte udøver er i topform til stævner. Her stilles der store krav til udøveren selv og man forventer han eller hun stiller op til enkelte stævner og selv vedholder sin form uden for sæsoner, samt er aktiv i minimum to træninger om ugen.

Aalborg Martial Arts


Nordkraft


Teglgårdsplads 1, niveau 5

9000 Aalborg


Tlf. 32 11 03 45
cvr: 32987001

Vi er sociale


Kontakt os


 

Skriv til os på facebook