MMA


Et bredt repertoire


Mma er populært og ikke uden grund. Som udøver skal man ikke kun træne og mestre én kampsport, men en hel række forskellige teknikker fra hver deres gren af kampsportens verden. Vores træningsmetoder er at man progressivt bliver indført i alle basiselementer indenfor kampsporten, samtidig med at man stødt for opbygget ens kampevne.

3 x I


Introduktion: en kort introdution til den teknik som der skal trænes, hvorefter den indøves med en makker for at få den position, som øvelsen handler om.
Isoleret: når teknikken sidder fast, skal forudsætningerne skabes. Find den helt rigtige position og udnyt teknikken for maksimal effekt.
Integreret: teknikken bliver så kombineret og indøvet med andre teknikker og stillinger, med det formål at kunne benytte teknikken optimalt i kamp.

En udfordring værd


Mma kan trænes på mange forskellige niveauer , uanset kondition og ambition. Vi har plads til både motionister og kæmpere. De forskellige teknikker gør holdet til en interesseret træningsmetode, som ikke kan findes andre steder. Vil du udfordre dine grænser og finde dine styrker, så er mma din sport og vores hold er det helt rette.

Aalborg Martial Arts


Nordkraft


Teglgårdsplads 1, niveau 5

9000 Aalborg


Tlf. 32 11 03 45
cvr: 32987001

Vi er sociale


Kontakt os


 

Skriv til os på facebook