Ungdom


Ungdom (6-9 år)


Dette hold er for de helt små, der gerne vil prøve lidt fra kampsportens verden, men på en underholdene og nem måde. Der er fokus på leg og læring i form af simple teknikker fra én eller flere af vores grene. Kontaktgraden er minimal og kontrolleret.

Ungdom (9-14 år)


Efterhånden som de små krigere bliver ældre og større, vil de blive introduceret til mere specifikke teknikker fra vores forskellige grene af kampsport. Træningen forbliver med en let tone, imens de bliver guidet imod den sport, der tiltaler dem mest. Når en udøver fylder 14 år, er det trænerens ansvar at bedømme om han eller hun har den fornødne viden, holding og fysik til at starte på de faste hold for enten Kickboxing, MMA eller Boksning.

Mini Fighters


 For dem der har evnerne til at kæmpe, samt den rette holdning, så kan de komme på UNG-kampholdet. Her trænes der intensivt med teknikker, for at forbedre udøveren til at komme til stævner, men det er hårdt og kræver diciplin. Kun de allerbedste kommer på dette hold.

Forældreråd


Aalborg Martial Arts har et forældreråd, der er fælles for hele ungdomsafdelingen. Dette giver forældrene chancen for at deltage aktivt i deres børns træning, samt lære trænere kende. Hvorvidt man ønsker at være en del af dette råd er valgfrit, men vi anbefaler det stærkt, da der kun er fordele ved at være en del af sit barns klub.

Aalborg Martial Arts


Nordkraft


Teglgårdsplads 1, niveau 5

9000 Aalborg


Tlf. 32 11 03 45
cvr: 32987001

Vi er sociale


Kontakt os


 

Skriv til os på facebook