Arrangementer

Hos Aalborg Martial arts tilbyder vi udover træning også mulighed for at man som eksempelvis privatperson, virksomhed eller skole kan afholde særskilte arrangementer i samarbejde med os.

Det kan f.eks. være at man ønsker at arrangere en polterabend, teambuilding eller bruge foreningens lokaler til idrætsforløb, hvor vi stiller lokaler og udstyr til rådighed og, alt efter arrangementets karakter, sørger for kyndig instruktion.

Henvendelser modtages på info@aalborgmartialarts.dk – bemærk at de angivne priser er vejledende og kan variere alt efter hvilke behov netop I har.

Der tages ved alle henvendelser forbehold for, at foreningens almindelige forretningsgang tager præcedens ift. udlejning og hyre af instruktører. Deltagere til arrangementer forpligter sig yderligere til at de til enhver tid overholder foreningens anvisninger mm.

Polterabend

Vil I give kammeraten en god "send off" med en anderledes polterabend, hvor I alle får sved på panden og mulighed for at prøve nogle grænser af, tilbyder vi at man kan afholde polterabend hos os med en startpris på 1500.-.

Inkluderet i prisen er instruktion og lån udstyr, sådan at man bare skal møde op og give maks gas på dagen.

Firmaarrangementer

Hvis jeres virksomhed savner en aktivitet, hvor man kan komme hinanden "lidt mere ved", har vi den perfekte teambuildingsløsning til jer.

Der er nemlig ikke noget, der får folk til at rykke tættere sammen, end når man har set hinanden dybt i øjenene henover et par boksehandsker - selvfølgeligt under kontrollerede forhold og kyndig instruktion.

Skole- og Privat

Som skole eller privatperson er det også muligt at leje vores lokaler samt hyre instruktører til særskilte forløb.

Umiddelbart vil holdinstruktion over en længere periode være billigere med en anslået startpris på 300.- per time, hvortil der kommer instruktørhyre såfremt særskilt instruktion ønskes.