Træningsplan

Nedenstående finder du træningsplanen for den kommende periode. For at kunne booke et hold, skal du først være logget ind med din medlemskonto og have et aktivt abonnement. Tryk på knappen “Log Ind” øverst ved kalenderen for at gøre dette og book herefter en plads på et hold.

Ved deltagelse på hold godkender man implicit forretningsbetingelserne.

Der kan ske ændringer til træningsplanen eller hold kan blive aflyst – hold øje med forsiden på websitet eller vores hoved-facebookgruppe for at holde dig ajour med disse. Vi vil også tilstræbe os at sende en email ud til alle tilmeldte, hvis et hold aflyses.

Husk i øvrigt altid at booke plads i god tid, sådan at instruktørerne kan se hvor mange der ca. kommer til træning og vi kan løse eventuelle problemer med at booke plads grundet udfordringer med abonnement eller andet.

Oplever du et problem med at booke plads, er du velkommen til at henvende dig på info@aalborgmartialarts.dk, via Facebook eller komme forbi lokalerne mandag og onsdag mellem 17:15 og klokken 20:00 – vi har desværre ikke ansatte til omgående at håndtere henvendelser, derfor kan svartiden også kan variere.

Læs mere om de enkelte hold på holdbeskrivelsessiden.

Indendørstræning