Nedenstående finder du træningsplanen for den kommende periode. For at kunne booke et hold, skal du først være logget ind med din medlemskonto og have et aktivt abonnement. Tryk på knappen “Log Ind” øverst ved kalenderen for at gøre dette og book herefter en plads på et hold.

Ved deltagelse på hold godkender man implicit forretningsbetingelserne.

Der kan ske ændringer til træningsplanen eller hold kan blive aflyst – hold øje med forsiden på websitet eller vores hoved-facebookgruppe for at holde dig ajour med disse. Vi vil også tilstræbe os at sende en email ud til alle tilmeldte, hvis et hold aflyses.

Husk i øvrigt altid at booke plads i god tid, sådan at instruktørerne kan se hvor mange der ca. kommer til træning og vi kan løse eventuelle problemer med at booke plads grundet udfordringer med abonnement eller andet.

Oplever du et problem med at booke plads, er du velkommen til at henvende dig på info@aalborgmartialarts.dk, via Facebook eller komme forbi lokalerne mandag og onsdag mellem 17:15 og klokken 20:00 – vi har desværre ikke ansatte til omgående at håndtere henvendelser, derfor kan svartiden også kan variere.

Læs mere om de enkelte hold i beskrivelserne under kalenderen.

Muay Thai / Kickboxing 1

Dette er vores ungdomshold for udøvere i alderen 7 – 15 år. Det er målet at instruere de unge mennesker i grundform, grundteknikker, disciplin og styrke dels gennem traditionel instruktion og dels gennem en mere legende tilgang til sporten.

Det er målet at eleverne skal have det sjovt mens de træner uden at give afkald på den sportslige kvalitet, sådan at det unge menneske både lærer selve sportens tekniske grundlag og føler sig som en del af fællesskabet i foreningen.

Muay Thai / Kickboxning 2

Dette modul er for udøvere i alderen 15+, der enten ikke har erfaring med kampsport, ikke har trænet Muay Thai eller kickboksning før eller primært ønsker at deltage på motionsniveau.

Det tages udgangspunkt i et bredt niveau hos de udøvende dog med fokus på grundteknikker, grundform og grundprincipperne i de respektive sportsgrene med hhv. slag og sparketeknik.

Opvarmning foregår i et blandet hold, instruktion sker efter interessefelt af en instruktør indenfor den kampsportsgren man ønsker instruktion i.

Muay Thai / Kickboxing 3

Dette hold er for øvede udøvere i alderen 15+. Det antages at deltagerne allerede har rimelig styr på grundteknikkerne indenfor enten Muay Thai eller Kickboxing og er i rimelig god form, sådan at der kan fokuseres på avancerede kampteknikker og principper indenfor de respektive sportsgrene.

Opvarmning foregår i et blandet hold, instruktion sker efter interessefelt af en instruktør indenfor den kampsportsgren man ønsker instruktion i.

Mixed Martial Arts (MMA)

Dette hold er for både begyndere og øvede udøvere i alderen 15+. På MMA holdet instrueres i en bred vifte af kampteknikker indenfor brydning / kamp på jorden og stående kampsport blandet med mobilitetsøvelser, hvor man lærer at bevæge sig effektivt i enhver kampsituation.

Det anbefales, at man har en smule grundlæggende viden og øvelse i kampsportsteknik inden man starter på MMA holdet, da der er mange emner udover disse, der dækkes under instruktionen.

Boksning

Dette modul er for udøvere i alderen 15+, der ønsker at lære at bokse. Niveauet på holdet er meget bredt med plads til både stævneinteresserede og motionister.

Som udgangspunkt er fokus på grundteknik, udholdenhed og styrke, sådan at man kan få gavn af træningen uanset om man har ambitioner om at deltage på konkurrenceniveau eller ønsker at blive vredet igennem motionsmaskinen.

Har man konkurrenceaspirationer (eks. diplomboksning eller stævner) anbefales det at supplere op på træningen ved at benyttes sig af de dedikerede Open Gym / Sparrings sessioner på kalenderen.

Muay Thai Teknik

Dette modul er målrettet udøvere i alderen 15+, der ønsker at fokusere på at træne med Muay Thai kampstilen. Det anbefales at man allerede har lidt erfaring med kampsport gennem f.eks. Muay Thai / Kickboxing 2 modulet eller tidligere kamsportserfaring, således at man kender til grundstand og grundlæggende slag / sparketeknikker, men der er dog også plads til nybegyndere på holdet.

Der trænes teknikker med partner, pads, let sparring og fysik med henblik på at afrunde den enkelte udøver til at kunne deltage teknisk og fysisk i kamp – men der er også plads til udøvere, der primært ønsker at “nørde” sporten, som ikke har ambitioner om kampdeltagelse.

Open Gym / Sparring

På udvalgte dag afholdes der Open Gym og Sparring, hvor man er velkommen til at komme og benytte lokalerne til enten individuel træning med foreningens udstyr eller sparre med andre klubmedlemmer. Har man f.eks. brug for at polere slag eller spark af på sandsækken, er det en oplagt mulighed for at komme forbi og dét på disse dage.

Derudover er “fri” leg til at sparre på tværs af kampsportsgrene – den eneste regel er at man respekterer hinanden, har venlige kampe under sessionen og lytter efter hvis instruktører / tilskuere påpeger, at man går lidt for hård til den.

Blokken er også en mulighed for at møde udøvere på tværs af niveauer og hold, hvor man kan mødes og snakke kampsport på tværs af discipliner – og også et sted at møde nye venner.

Kick N Burn

Kick N Burn er for udøvere i alle aldre, der ønsker at supplere deres almindelige træning med ekstra cardio og styrketræning.
På holdet gennemføres træningspas med en blanding af kropsvægtsøvelser og vægtøvelser suppleret med kampsportsinspireret konditionstræning.

Udover selve træningspasset er målet også at udøvere får lavet øvelserne med korrekt form og dermed efterfølgende får mest muligt ud af de indlagte styrke/konditionsblokke under den almindelige træning.

Er man lige begyndt med kampsport, er det et godt hold at få opbygget en god form, sådan at man ikke “gasser ud” under den almindelige træning og kan fokusere på at lære teknikkerne.