Prøvetimer

Vi tilbyder alle interesserede mulighed for at deltage i træningen på prøvebasis inden man beslutter sig for at blive medlem. Det foregår ved at man tilmelder sig som prøvemedlem og ellers deltager på lige fod med andre udøvere på de forskellige hold – som prøvemedlem har man samme mulighed for deltagelse og er underlagt de samme forhold som et almindeligt medlem.

Prøvetimerne foregår ved at man tilmelder sig på et prøveabonnement, der varer 14 dage fra man har oprettet sig. I den periode kan man frit deltage på de forskellige hold, dog med forbehold for de samme retningslinjer der gælder for de individuelle blokke. Det anbefales således, at man først deltager på eksempelvis et “rookie” hold og evt. tager en snak med instruktøren om man kan deltage på ex. holdene for øvede udøvere iht. erfaringsniveau.

Du kan oprette dig som prøvemedlem via knappen nedefor. Efter oprettelse burde det være muligt at følge anvisningerne for booking af plads som et almindeligt medlem i 14 dage herefter. Fungerer registreringen ikke, opfordrer vi til at du kontakter os på info@aalborgmartialarts.dk, sådan at vi kan få dig godt igang.

Når de 14 dage er gået, eller du ved, at du gerne vil fortsætte, vælges en abonnementstype, der passer til din aldersgruppe på abonnementsoversigten. Herefter følges instruktionerne for abonnementsoprettelse og du er nu medlem i foreningen.